esquina    
English Version Spanish Version
 
Vista lateral El Cubillo
 

Habitaciones
Entorno Natural
¿Cómo llegar?
Tarifas
Contacta con nosotros

Vegetación de la aldea
Playa de Barbate
Vejer de la Frontera- Andalusian (Spain)

+ 34 646 92 57 97
De economische basis van Saint Lucia, met ongeveer 200 inwoners, is de landbouw. Daarnaast ontluikt het toerisme, hoewel op kleine schaal, vooral Spanjaarden weten Santa Lucia te vinden. Met dank aan de grote natuurlijke aantrekkingskracht en een vegetatie van populieren, wilgen, olijfbomen en een grote verscheidenheid aan inheemse planten en struiken. In het dorp zijn veel kleine boomgaarden te vinden, met kweeperen, granaatappels, sinaasappels en mispels. De overvloedige vegetatie biedt onderdak aan een groot aantal vogels, kikkers en andere roofdieren. Op sommige plekken, zoals vanaf het Romeinse aquaduct, is de zee te zien en wat bij alles overheerst is een aangename rust.
Dankzij het Romeinse aquaduct staat Santa Lucia het hele jaar in bloei. Door het irrigatie-systeem, nog steeds in werking, levert het dorp water aan alle nederzettingen in de omgeving. Bij het aquaduct zijn ook de resten te vinden van zeven windmolens uit de zestiende eeuw, die voorheen werden gebruikt voor het malen van tarwe.

Vanuit El Cubillo kunnen verschillende routes worden afgelegd, te voet, te fiets of te paard. Om op die manier alle bijzondere plekken van het dorp en de omgeving te verkennen.

Bekijk de routes vanuit El Cubillo

Acueducto de Santa Lucía
 
 
     
   
esquina
esquina
 
  (c) elcubillo.com, 2007-2015 Home...De Kamers ... Lucia en omgevin ... Hoe komt u bij ons ... Tarieven... Contact